CONFIRMATION CODE IS HARD TO READ

Leave comments, questions or ideas for the website and forum.
Post Reply
User avatar
The Swan
Rank: Warrior
Posts: 1917
Joined: Thu Jul 26, 2007 10:14 pm
Location: Italy
Contact:

CAPTCHA

Post by The Swan »

It's a great thing, in order to make this place safe. But I've to say this kind is illegible. Maybe another one?

User avatar
LIER ONE
Rank: Warrior
Posts: 2033
Joined: Thu Dec 07, 2006 6:49 pm
Location: NYC!

CONFIRMATION CODE IS HARD TO READ

Post by LIER ONE »

While I like the new LOG IN procedure, it took me 15 tries to read the CONFIRMATION CODE. Is there any way to clean it up??

User avatar
4nik8
Rank: Warrior
Posts: 3920
Joined: Fri Jun 19, 2009 3:18 pm
Location: New York!

Re: CONFIRMATION CODE IS HARD TO READ

Post by 4nik8 »

if you're on a trusted (not public) computer, you can check the box to be logged in automatically, and bypass that step
*****CI CONCLAVE '09*****
Image
---Apache----Fox------Snow---Cleon---Vermin----Swan-----------4nik8...WHO?!?

User avatar
LIER ONE
Rank: Warrior
Posts: 2033
Joined: Thu Dec 07, 2006 6:49 pm
Location: NYC!

Re: CONFIRMATION CODE IS HARD TO READ

Post by LIER ONE »

I am and had it checked, but for some reason the morning it made me go through it again. I'm OK now. Thanks.

User avatar
ILLER...
Rank: Warrior
Posts: 658
Joined: Fri May 01, 2009 8:04 pm
Location: LA

Re: CAPTCHA

Post by ILLER... »

i found it difficult to read as well. maybe a simple math problem which 4nik8 i believe suggested instead.
born in the 80s
raised in the 90s
i keep it 100

Godfather
Rank: Warrior
Posts: 1443
Joined: Fri Jul 21, 2006 9:08 pm

Re: CAPTCHA

Post by Godfather »

I agree that thing is wack the letters with the background color make it hard to read.

User avatar
The Swan
Rank: Warrior
Posts: 1917
Joined: Thu Jul 26, 2007 10:14 pm
Location: Italy
Contact:

Re: CONFIRMATION CODE IS HARD TO READ

Post by The Swan »

4nik8 wrote:if you're on a trusted (not public) computer, you can check the box to be logged in automatically, and bypass that step
Yeah sure, but a different "CAPTCHA" would be better. Anyway, just logged in, no CONF CODE, and no automatic logging. I mean, was it maybe disabled?

Post Reply